Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Wie net als ons al plannen aan het smeden is om met de young- of oldtimer op vakantie te gaan, kan baat hebben bij onderstaand overzicht dat onder andere de lage-emissiezones in kaart brengt.

Lage-emissiezones, in België kennen we de meeste ondertussen wel. Alhoewel ik nog steeds hoor van mensen die zich laten verrassen en achteraf een boete van 350 euro (voor LEZ Brussel bijvoorbeeld) in de bus krijgen. Geen sommen om mee te lachen. Op een roadtrip waarbij je meerdere landen doorkruist, zal je dan ook al snel het bos door de bomen niet meer zien. De handige website urbanaccessregulations.eu biedt hierbij hulp. Je kan de situatie land per land bekijken of meteen de kaart van Europa raadplegen om een heus ‘helicopterview’ te bekomen. Als toemaatje krijg je ook nog eens bijkomende info over bijvoorbeeld tolwegen.

Website: urbanaccessregulations.eu

2020_autoworld_356_expo_braes_16