Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
3_P6Vf22C6I

Afgelopen weekend wist het team van Rowe Racing voor inmiddels al voor de derde keer de 24 uur van Spa Francorchamps naar hun hand te zetten. Het werd geen wandeling in het park, want typisch Ardennenweer gooide regelmatig roet in het eten. Helaas speelde dat slechte weer ook een grote factor in het zware ongeluk in de Formula Regional Europe race op zaterdag, waar de 18-jarige Dilano Van ‘t Hoff het leven liet. Onze steun gaat uit naar de familie en vrienden van de Nederlandse coureur. Ondanks de bittere nasmaak van het raceweekend, willen we jullie toch de videografische recap van de 24 uren niet onthouden.