Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Bradley Price krijgt het weer voor mekaar. Na z’n Prototipo Chronograph, Veloce en Stradale schotelt de industrieel ingenieur van Autodromo ons opnieuw vier pareltjes voor. De Autodromo Group B horloges zijn niet minder dan een hommage aan het gouden tijdperk van de rallysport. Het polsaccessoire is ultra-licht (52g) dankzij een combinatie van titanium en staal, komt in een handgemaakt aluminium kistje en straalt de high-tech spirit van weleer uit met z’n felle contrasterende kleuren.

GroupB_wht_frntGroupB_yel_frnt

Group_B__persp_White_gr-1500x1000Group_B__persp_Yellow_yl-1500x1000

Hoewel Autodromo nu al pre-orders ontvangt, is het nog heel even wachten alvorens ze je er eentje willen opsturen. Je kan trouwens kiezen uit een grijs, rood, blauw of een geel exemplaar. Ondergetekende kent een uitgesproken voorkeur voor het rode exemplaar, niet in het minst door de rood-gele combinatie van het bandje. De specificaties luiden als volgt, kopen doe je hier!

 • Miyota 9015 automatic 24 jewel hacking mechanical movement
 • Sapphire crystal
 • Titanium and Stainless steel bimetallic case construction
 • Water resistant to 50 Meters (5 ATM)
 • Case diameter 39mm
 • Case thickness 9mm
 • Case weight 52 grams
 • 2 Nylon racing straps included with proprietary buckles
 • Strap width 20mm
 • Handmade aluminum collectors box
 • $925

GroupB_red_frntGroupB_blu_frnt

Group_B__persp_Red_rd-1500x1000 Group_B__persp_Blue_bl-1500x1000