Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Het afgelopen weekend was één van de betere op de Belgische autosportkalender, want het Blancpain sprint-kampioenschap zakte wederom af naar het Limburgse Zolder. Maar liefst 33 GT3-wagens tekenden present op de smalle omloop van Terlamen, waarvan de eerste 30 zich binnen een seconde kwalificeerden. Dat kon moeilijk anders dan mislopen, en op zaterdag was het meteen na de start al raak. Wonder boven wonder geraakten alle betrokken wagens tijdig hersteld voor de zondag, waardoor de toeschouwers waar voor hun geld kregen. DRIVR trok met 2 fotografen naar het evenement, waarvan hieronder akte. Enjoy!

[Fotografie: Gerd Moors & Bert Claes]