Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Vanwege een indrukwekkende sneeuwstorm arriveerden we per Thalys uiteindelijk meer dan twee uur te laat aan op de Parijse klassiekerbeurs Rétromobile. Door het drukke schema, de immense oppervlakte en een al even omvangrijk aantal stands en auto’s werd het een race tegen de tijd om toch nog iets te kunnen zien én fotograferen.

2018-retromobile-08

Kortom, we hebben lang niet de tijd gehad om alles te kunnen zien en ontdekken. Daarvoor is de beurs te groot en staan er te veel stands en auto’s. Van betaalbare klassiekers onder de 25.000 euro tot absolute juweeltjes van ettelijke tientallen miljoenen euro’s. Eén stand was er zelfs in geslaagd om maar liefst 10 Ferrari 250 SWB’s te verzamelen.

Maar je vindt er evengoed de meest uiteenlopende hoeveelheid accessoires, onderdelen en andere randzaken die min of meer met de (moderne) klassieker te maken hebben. Je merkt het, onze 3u aanwezigheid was lang niet voldoende om alles te kunnen zien. Gelukkig loopt de beurs nog tot aanstaande zondag. Volgende keer beter?

Meer info op: Salon Rétromobile