Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
bLozqekEnGQ

Video: Schumacher vs Alesi – Grote Prijs van Europa 1995

Ik haatte het vroeger als kind wanneer volwassen mensen mij vertelden dat alles beter was in de goede oude tijd, terwijl ik mezelf er tegenwoordig steeds vaker op betrap nét hetzelfde te doen. Dat kan over muziek, de sociale media of auto’s gaan, maar in mijn specifiek geval is de autosport regelmatig kop van jut. Er zijn veel goede voorbeelden aan te halen, maar het probleem is dat iedereen de cliché’s ondertussen al ruimschoots kent.

Dus in plaats van er over te zeuren en te zagen, nemen we jullie liever even mee terug naar de Grote Prijs van Europa in 1995. Het grootste gedeelte van de wedstrijd was geen uitschieter, maar de ontknoping werd er eentje om in te kaderen. Niet alleen zien we Michaël Schumacher op zijn best, we horen ook een levendig stukje commentaar van Murray Walker, geassisteerd door het hoogtoerig gehuil van atmosferische 3,0 liter motoren op de achtergrond. Ah, de goede oude tijd!