Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
4BhMpNSP5xo

Hoewel deze video er in de eerste plaats is om de kwaliteiten van de nieuwe Ford Fiësta ST in de schijnwerpers te zetten, heeft Ford het, met de hulp van Steve Sutcliffe, handig weten te verpakken in een vermakelijke infomercial. Maar zo mogelijk nog interessanter is de route die gebruikt wordt. De Via Campocatino is een fantastische – en voor ons tot nu toe onbekende – slingerweg ten zuidoosten van Rome die vooral in de winter gebruikt wordt vanwege de link met een lokaal skigebied, en er voor de rest van het jaar dus vrij rustig bijligt. En dat zet de Campocatino meteen hoog op ons to drive-lijstje!