Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

In Brescia, Italië is vandaag de Mille Miglia, ook wel de mooiste race ter wereld genoemd, officieel terug van start gegaan. Wij verzamelden alvast 10 Instagram-accounts om die actie live op mee te volgen.

Tot en met zaterdag 19 mei staat Italië terug in rep en roer met de activiteiten rond een van ‘s werelds mooiste klassiekerraces. Naar goede gewoonte ligt de kern van het actieterrein van de Mille Miglia tussen Brescia en Rome waar na twee dagen en zo’n goede 500 mijlen rechtsomkeer wordt gemaakt.

Mille Miglia

Het deelnemersveld is ook dit jaar bijzonder eclectisch en uitgebreid met bijna 500 voertuigen. En dan zouden we nog de vele support cars vergeten van trouwe sponsors zoals BMW, Jaguar, Mercedes, Alfa Romeo of Ferrari. Kortom, de MM gaat nergens onopgemerkt voorbij. En al zeker niet in Italië.

De exacte route kan je sinds dit jaar ook in 3D volgen, terwijl het uitgebreide programma hier te vinden is. De Mille Miglia live meevolgen kan ook dankzij deze 10 Instagram-accounts!

https://www.instagram.com/p/Bib2YIOnAcg/?taken-by=maxige78

View this post on Instagram

Always a sucker for an A6GCS @millemigliaofficial

A post shared by Ted Gushue (@tedgushue) on

https://www.instagram.com/p/Bi09BAfnTgE/?taken-by=b_b.watches