Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Even dachten we deze WebTip voor onszelf te houden, om er af en toe verhalen uit te plukken. Maar dat zou natuurlijk niet de DRIVRway zijn, dus gooien we deze parel meteen even in de groep.

Detour Roadtrips is een van die websites die je zelf had willen bedenken. Nu zijn we op DRIVR al redelijk verwend door de reislust van onze man Stijn Braes, maar dit is toch nog andere koek. Om te beginnen gaat het er louter en alleen over roadtrips, met alles wat daar bijhoort. “We believe in the romance of the road trip”, klinkt het in de bio, “and that cars are more than objects to be polished on the driveway or investments locked away to grow in value.” Ook op dat vlak komen we dus overeen met Detour, maar er is meer.

Naast rijbestemmingen over heel de wereld kan je er klikken op Pit Stops (met interessante adresjes), Detour Life (met leuke leestips) en My Favorite Detour (met persoonlijke aanbevelingen). In die laatste categorie vind je onder andere Simon Kidston terug, de klassiekerautoriteit, maar ook rallylegende Ari Vatanen en de medestichter van evo magazine Richard Meaden. Wat kan een mens nog meer wensen op vrijdagavond, tenzij dan de aankondiging dat de website van Detour binnenkort ook in magazinevorm gegoten wordt onder het kopje Journal & Travel Club. Begin die volgende trip(s) dus alvast maar te plannen!

MEER VAN DAT:

Champagnestreek: Rustieke roadtrip voor hem én haar

Roadtrip: Duitse Alpenstrasse

Roadtrip: De magie van Schotland en de NC500