Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
fQ71qGMESkQ

We staren er zo vaak naar dat we ze nauwelijks nog zien: de bolletjes aan de rand van de voorruit. Maar waarvoor dient die zwarte band – die in het Engels ‘frit’ wordt genoemd – nu precies?

Het lijkt wel pax mediaweek op DRIVR. Publiceerden we eergisteren nog een reisverslag in samenspraak met AutoWereld, dan is het vandaag de beurt aan VAB Magazine. Voor die publicatie knutselt ondergetekende maandelijks ook een video in mekaar, onder de noemer Ken je Voertuig. Een rubriek die veelal over autofuncties gaat die elke freak met de ogen dicht weet te bedienen, maar af en toe ook eens een DRIVR-onderwerp behandelt. Zoals de frit oftewel het bolletjespatroon op de voor- en de achterruit: