Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
RoOmW-e9wCQ

Wat ooit begon als een project van enkele ingenieurs bij Aston Martin, vervolgens in de koelkast werd geplaatst, om dan afgelopen maanden op vraag van een goede klant terug van onder het stof te zijn gehaald, is er nu in de vorm van de Cygnet V8. Wat ooit een luxueuze citadine moest zijn voor naast je ‘volwaardige’ Aston, werd in de praktijk een flop. Enerzijds door zijn prijs. Anderzijds door de prestaties die door het extra gewicht van het luxueuze interieur moesten onderdoen voor zijn donor Toyota IQ. En laat dat nu net het omgekeerde geval zijn bij de versie met atmosferische V8. Of zoals Aston Martin hemzelf noemt: de Super Cygnet. Kijk en luister zelf maar!