Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
MZagcSGReUo

Terwijl onze man momenteel onderweg is naar Grand Basel, waar deze Delta Integrale Futurista onthuld zal worden, gooien zijn makers van Automobili Amos nog gauw een knappe teaser in de internetether. Kwestie van ook de thuisblijvers verder warm te maken voor hun knappe project. De Delta Integrale Futurista is een moderne en lichtjes aangepaste interpretatie van de originele Delta Integrale die voor de Lancia wil betekenen wat Singer voor de 911 heeft gedaan. Zeg maar een eerbetoon aan een van Italië’s meest roemruchte rallymachines. Zelf vat Eugenio Amos het misschien nog het best samen:  Errano vive, cazzo! Amen.