Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
81uMpafSwxo

IndyCar-legende Dario Franchitti verzamelt de Heilige Drievuldigheid van de Group 5 Le Mans-categorie en toont respect voor de coureurs die ze voluit raceten.

Zelfs meer dan veertig en zelfs vijftig jaar na hun ontstaan spreken de Lola T70, Ferrari 512S en Porsche 917 nog steeds tot de verbeelding. De combinatie van hun lichtgewichtsconstructie met schier oneindig veel vermogen, praktisch geen aerodynamische hulpmiddelen en nog minder elektronica, maken voor een zintuigprikkelende cocktail van sensaties en emotie. En dat niet alleen voor de toeschouwers die het privilege hadden om ze in period te mogen zien racen, maar ook voor de coureurs aan boord van hun kleine cockpit. Voor het Britse Magazine Motor Sport mocht Dario Franchitti zelf nog eens zijn licht laten schijnen op drie van deze legendes vanop het circuit van Donington Park.