Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
AFUk-welcIA

Auto’s zijn emotie. Ze bespelen immers alle zintuigen. Daarvan zijn supercars niet toevallig de meest uitgesproken exponent. Niet alleen door hun geluid en prestaties, maar in grote mate ook door hun sensuele lijnenspel. Evident voor de meesten onder ons. Maar wat al je als je blind bent? En dus nooit een auto gezien hebt. Een schijnbaar onoverkomelijk probleem waarop onze favoriete Italiaanse videotester Davide Cironi, samen met een tiental Ferrari-eigenaars, een antwoord heeft willen bieden door ze te laten meerijden op circuit. Want blind of niet. Je eerste ervaring in een Ferrari vergeet je nooit.

Davide Cironi:

“We are used to love them for their beauty, for their sound, for their power and invincibleness that history taught us. We all know how a Ferrari looks, at least a vague idea of the visual impact they can give. These people you will see in the video, they don’t. They have never seen a Ferrari and will never see one. They can touch and listen to them though. Let’s listen to them and try to imagine what effect a Ferrari can have on blind people.”