Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Configureer je gedroomde Ferrari 488 Pista

Ferrari heeft zonet de configurator van zijn 488 Pista online gezwierd. Want dromen mag, toch?

Een mens moet iets doen nu de wintertijd de komende zes maanden terug van kracht is. Korte dagen, tergend lange avonden, dan komt virtueel automobiel vertier al eens van pas. En we zijn vast niet de enige die dan al eens durven grasduinen in de configurators van de verschillende merken. Configurators van betaalbare, maar vooral minder betaalbare bolides. Zoals deze van de Ferrari 488 Pista (op die van de 488 Pista Spider is het nog even wachten) die voor de gelegenheid een nieuwe look heeft gekregen. Laat ons alvast je ideale configuratie weten.

ferrari 488 pista configurator 3

ferrari 488 pista configurator 2

ferrari 488 pista configurator 6

ferrari 488 pista configurator 5

ferrari 488 pista configurator 4

[Ferrari 488 Pista configurator]