Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Veel marge zit er nu eenmaal niet op zo’n nieuwe Ford GT.

Nu Ford beslist heeft dat er een pak extra GT’s op komst zijn, doet het er goed aan zijn straatlegale racer opnieuw onder de aandacht te brengen. Zeker omdat de prestaties van de GT intussen al lang niet meer zo spectaculair zijn als bij zijn introductie twee jaar geleden. Of toch niet in vergelijking met de concurrentie die reeds in een inhaalslag heeft kunnen maken. Een speciale editie is dan nooit veraf. En zie: deze GT Carbon Series.

2018_ford_gt_carbon_series_03

2018_ford_gt_carbon_series_012018_ford_gt_carbon_series_07

Deze voegt standaard alle lichtgewichtopties toe waaronder carbon velgen, titanium wielbouten, titanium uitlaat een motorcover van polycarbonaat, beter dan glas. Goed voor een winst van 18 kg op een rijklaar gewicht van 1.385 kg. Al komt extra onafgeveerd gewicht uiteraard altijd van pas.

2018_ford_gt_carbon_series_06

2018_ford_gt_carbon_series_05

Om de GT Carbon Series van de reguliere GT’s te onderscheiden is het ex- en interieur uitgevoerd met heel wat extra visueel carbon, waaronder de racing stripes, en enkele details in een kleur naar keuze. Daarmee heeft deze Carbon Series het meest visueel carbon van alle derde generatie GT.

2018_ford_gt_carbon_series_04

En nu we het nu toch over het interieur hebben. Dat weet zich extra te onderscheiden door stoelen met specifiek patroon, grijze stiksels, geanodiseerde schakelpeddels en een uniek typeplaatje op het dashboard. Reeds bestaande GT-eigenaars kunnen nu al een Carbon Series bestellen. Nieuwe geïnteresseerden kunnen zich dan weer melden vanaf 8 november aanstaande op FordGT.com.