Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
zewyoiAUEB0

Wanneer de Zuid-Afrikaanse Alfist en avonturier Jethro Bronner op 22 jarige leeftijd beslist om met zijn Alfa Romeo 105 Coupé GT ‘Bertone’ op soort van wereldreis te gaan, beseft hij nog maar half hoe ingrijpend de 9 maanden durende trip zal zijn op de rest van zijn leven (en zijn geliefkoosde Alfa). Van in zijn thuisstad Dargle beslist hij om met zijn Alfa helemaal tot in dat andere stadje Dargle te rijden. In Ierland wel te verstaan. Meer dan 35.000 km en 25 landen later, waaronder een passage door België, zat zijn spectaculaire trip er op. Een unieke ervaring waar we stiekem allemaal op jaloers zijn. Maar we laten Jethro gerust zelf zijn verhaal doen bij de collega’s van Praemio.