Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
6D1ok9Zf1Tk

Ook dit, of liever gezegd afgelopen jaar, gingen de lui van EVO magazine opnieuw op pad voor hun auto van het jaar. Het deelnemersveld leest op zich zachtst gezegd indrukwekkend met hot hatches zoals de UP! GTI, Ford Fiesta ST en Renault Mégane RS onderaan de ladder, en hogerop de BMW M2 Competition en Renault Alpine A110. Het grof geweld is uiteraard ook aanwezig in de vorm van de Porsche GT2 RS, kakelverse McLaren 600LT en tenslotte Ferrari 488 Pista. Wie van deze DRIVRs pur sang met de overwinning aan de haal gaat, en wie al dan niet teleurstelt, kom je te weten aan de hand van volgende video!