Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
EHfpGjHC9kQ

Onder het motto ‘beter laat dan nooit’ schotelen we jullie het videoverslag van Evo’s Car of the Year-extravaganza vooralsnog voor, zoals we dat hier op DRIVR al sinds 2015 trouw doen. Dat de editie van 2021 in dezelfde prachtige streek werd verreden als de editie van zes jaar geleden, is een gelukkig toeval. Toen ging het goud (voor de zoveelste keer) naar een Porsche, dat met de toenmalige GT3 en GT4 twee ijzersterke inzendingen had. Deze keer was er ‘slechts’ één Porsche geselecteerd, maar mocht er wel een ander Duits merk met twee auto’s aantreden. En of dat ditmaal een onverwachte winnaar naar voren bracht…

Door technische problemen kunnen we deze #ECOTY helaas niet bij ons streamen, maar je kan wel op de afbeelding hieronder doorklikken om hem integraal op Youtube te bekijken.

MEER VAN DAT:

Video (1/2): Evo Car of the Year 2020 #ECOTY

Video (2/2): Evo Car of the Year 2020 #ECOTY

RIP Evo Triangle in Wales