Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
8Yd6ieA3tCA

Na de circuittest op Anglesey is het tijd voor Deel 2 van Evo’s Car of the Year-extravaganza. De initiële groep van 16 wagens is daarbij gereduceerd tot de 8 beste, die doorgaan naar de wegtest in de regio van de Scottish Borders. Of de Porsche 911 Turbo S erbij zit? En kan die -net als tal van andere 911-varianten de afgelopen jaren- wederom met het goud aan de haal gaan? Of zorgt de Toyota Gr Yaris toch nog voor een verrassing van (klein) formaat? Maar één maar om dat uit te vogelen…

MEER ZIEN:

Video: Evo Car of the Year 2019 #ECOTY

Video: Evo Car of the Year 2018 #ECOTY

Video: Evo Car of the Year 2016 #ECOTY