Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Het begin van het jaar betekent niet alleen recepties en beschonken collega’s, maar ook de ECOTY oftewel Evo Car Of The Year. Wat is de beste sportieve wagen die je vandaag de dag nog nieuw kan kopen?

Leuke wagens worden steeds schaarser en betaalbare leuke wagens eens te meer. In het select groepje dat Evo mee richting Schotland nam, zat deze keer maar één wagen tussen die enigszins bereikbaar kan worden genoemd: de Toyota GR86. Benieuwd hoe deze zich kan verweren in een veld bomvol paardengeweld…

MEER VAN DAT:

Video (1/2): Evo Car of the Year 2020 #ECOTY

Video (2/2): Evo Car of the Year 2020 #ECOTY

RIP Evo Triangle in Wales