Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

2024 is al even onderweg, maar -beter laat dan nooit- de ECOTY 2023 video is er eindelijk. Ook voor wie het magazine al lang gelezen heeft, en de uitkomst al weet, niettemin een interessant kijkstuk.

Diversiteit troef in de selectie van dit jaar, gaande van McLaren 750S over Porsche 911 992 Carrera T en Alpine A110 R tot de (offroad) Lambo Huracán Sterrato. Kloegen we over de betaalbaarheid van leuk spul dezer dagen reeds vorig jaar, dan is de situatie zeker niet verbeterd. Toen was het nog de Toyota GR86 die voor 37k in zijn leukste versie (niet meer…) te verkrijgen was en zelfs de tweede plaats in de wacht sleepte. De ‘goedkoopste’ van het pak deze keer is de Civic Type-R (FL5) die je meer dan 55k zal kosten in België (maar… uiteraard al geheel uitverkocht is). Meer trouwens -van onze zijde- over die (super)hot hatch weldra…