Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
xgBQSn9A4yk

Als eigenaar van een E46 Coupé zal het jullie niet verbazen dat een van mijn droomwagens een M3 van dezelfde generatie is. Liefst in de begeerlijke CS of ClubSport-specificatie, die een deel van de CSL-magie naar de manuele (standaard)versie bracht. Waarom dan niet meteen de echte CSL, hoor ik jullie al denken? Omdat die natuurlijk alleen met een geautomatiseerde handbak beschikbaar was, die in vergelijking met echte dubbele koppelingsautomaten toch te kort schiet. Maar wat als je zo’n CSL nu zou voorzien van een ouderwetse handbak? Zou dat dan niet meteen de ultieme M3 mét zescilinder opleveren? Zowel Harry Metcalfe als Henry Catchpole -beide van oldschool evo-faam- zochten het uit in een video, net zoals Autocar dat al eerder deed:

MEER ZIEN:

Video: Chris Harris probeert de nieuwe BMW M3 Competition (G80) (2020)

Video: Evo Car of the Year 2020 #ECOTY (Deel 1/2)

Video: Bertie Fisher – BMW E30 M3, Manx Rally 1990