Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
6I8NXj5EZ44

Het geluid van een atmosferische tiencilinder, puur en onversneden? Yes, please!

Supercars met turbomotoren. Het blijft vreemd smaken. Geluid is immers een van de meest belangrijke en overdonderende sensaties die dergelijk speelgoed te bieden heeft. Zeker nu zelfs de gemiddelde hot hatch 300 pk en meer heeft, en zo zelfs om termen als ‘hyper hatch’ gaat smeken. Want los van de op zich weinig relevante rondetijden rond een bepaald circuit in de Eifel, draait het wat ons betreft toch in de eerste plaats om de totaalbeleving. En wat dat betreft raakt deze Lamborghini Huracan Performante Spyder alle juiste snaren. Zeker wanneer je hem kunt loslaten op een van de beste stroken glooiend asfalt op deze planeet.