Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
BvZWJ0oIYyI

Harry Metcalfe had het genoegen om de lancering van de nieuwe Evija te mogen bijwonen en ging uiteraard in stijl.

In stijl? Dat is dan per 1973 Elan. Nog steeds een van de meest indrukwekkende Lotus aller tijden en al gedurende decennia in Harry’s persoonlijke collectie. Hij nam de kleine roadster voor het eerst mee naar het centrum van Londen om er de internationale lancering van de Evija bij te wonen, samen met een resem andere iconische en vooral gele modellen uit de rijke geschiedenis van het merk. Hij bespreekt er zijn Elan, de Evija en de toekomt van de (elektrische) hypercar in het algemeen.