Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
39th-z966Zw

Als we Davide Cironi mogen geloven zou dat wel eens het geval kunnen zijn.

Wie Pagani zegt, zegt al gauw extravagant, excentriek, flamboyant, overdreven en soms zelfs grotesk. Maar nog voor Horacio zich liet leiden tot visuele overdaad, waren heel wat Pagani’s relatief bescheiden. Zeker achteraf gezien. Dé exponent wat velen betreft was de Zonda F. Zeker in de nog exclusievere Clubsport-versie met onder andere de carbotanium-monocoque en een nog krachtiger versie van de atmosferische 7,3-liter V12. Geen wonder dus dat David Cironi maar wat graag de kans greep om met één van de 25 geproduceerde exemplaren op pad te gaan.

(Nu inclusief ondertitels!)

LEES MEER

Mini Docu: The definitive story of Zonda, Huayra and Horacio Pagani

Uitgelicht: De toekomst van Pagani

Espresso Doppio: Pagani Zonda R Révolucion op Imola