Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
pIn7gCN6uC4

Wie anders dan Harry Metcalfe is zo gek of geniaal (schrappen wat volgens jou niet past) om een Lotus Esprit Turbo mee te nemen op winterstage? Precies.

Niets zo leuk en/of boeiend als een intercontinentale roadtrip. Het liefst met passend vervoer. Maar wanneer Metcalfe zijn trip richting de 007 Elements tentoonstelling in Sölden, Oostenrijk plant, valt zijn oog al snel op een (un)usual suspect in de vorm van diens hagelwitte Esprit Turbo HC. Gezien het plan is om zijn intussen ex-Spectre Defender een bezoekje te gaan brengen, is de voormalige dienstwagen van Roger Moore de uitverkoren kandidaat. Enkele bussen ACF-50 en een setje winterbanden later is de Esprit ready for duty. Het vervolg zie je in onderstaande video.

MEER KIJKEN

Harry’s Garage: 1997 Bentley Continental T

Video: Harry’s Garage – 1987 Lotus Esprit Turbo HC

Slow TV: Tyrrell’s Classic Workshop