Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
bSs1iYxJtPo

Weinig vierwielig fraais doet ons hart sneller slaan dan een homologatiemodel voor de straat. In deze categorie valt ook de Mercedes 190 E 2.5-16v Evolution II. Een DTM-afgeleide uit de glorietijden van het Duitse touringwagenkampioenschap met de looks van een tot op de tanden bewapende straatvechter, maar met het hart van een rasechte pacifist.

Althans zo blijkt wanneer onze Italiaanse collega Davide Cironi de kans krijgt om een 190 E 2.5-16v Evo II aan de tand te voelen. Ook hij valt voor de looks van de Evo II die zo lijkt te zijn weggereden van de Duitse circuits. Toch blijkt al snel dat de Mercedes geen pasklaar antwoord heeft op al dat uiterlijk vertoon… Schade, zoals ze bij de oosterburen zeggen.

MEER LEZEN

Officieel: Mercedes-AMG GLE 63 4Matic+ Coupé (2020)

Onbekend vlaggenschip: Mercedes 800 SEL

Rijtest: Mercedes EQC 400 4Matic