Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
-_qGCzGR-74

En of we er graag bij geweest waren: een driedaagse trip door Namibië om de nieuwe Land Rover Defender eens duchtig op de proef te stellen. Gelukkig draaiden de camera’s mee toen Top Gear het nieuwe werkpaard de sporen gaf in Afrika.

Onze exclusieve pre-drive met het gereïncarneerde icoon aan de vooravond van de IAA 2019? Geannuleerd. De internationale perslancering die midden april in het Verenigd Koninkrijk zou doorgaan? Ook. Maar anderzijds: wie al jaren op een nieuwe Defender wacht, die zal nog wel wat extra geduld kunnen opbrengen. Zeker als we ondertussen met zijn allen getrakteerd worden op het enige Defender-event dat tot nog toe wel is kunnen doorgaan: de Overland Expedition in Namibië voor de camera’s van de wereld. Voeten onderuit en genieten maar:

MEER LEZEN

Land Rover start verkoop Defender 90 (vanaf 50.800 euro)

Land Rover new Defender: Lego Technic

Nieuwe Land Rover Defender steelt de show in Frankfurt