Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
t5nTsgIG4jo

Rij- en andere simulatoren zijn hipper dan ooit. Daarbij claimen er heel wat sims zoals Assetto Corsa of iRacing absoluut realisme naar je TV- en computerscherm te brengen. Maar is dat ook zo? Scott Mansell zocht het uit.

Mansell, die onder de noemer Driver61 regelmatig op YouTube te vinden is, is een professioneel racecoureur en instructeur die gezien zijn ervaring en professionele activiteiten uitstekend geplaatst is om de vergelijking te kunnen maken. In zijn meest recente video gaat hij in op het belang van de soft-, maar ook hardware, en vergelijkt hij de ervaring van sims met die in de realiteit.

[Hat tip: DuckieRS]

MEER LEZEN

Corona-koersen: De 5 ultieme games voor autofreaks

HH Motorsport Camaro: ‘s Werelds snelste huurwagen

Mini-docu: Go like Schnell – The story of BMW-motorsport in the USA