Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Or7zwidKrnI

Of wanneer het woord ‘unicorn’ echt wel van toepassing is.

Terwijl de standaard Ferrari F50 met zijn 349 geproduceerde exemplaren al bijzonder zeldzaam is, kan dat zeker gezegd worden van zijn circuitafgeleide F50 GT. Ook wel eens F50 GT1 genoemd. De F50 GT was bedoeld voor het BPR Global GT kampioenschap en werd mee ontwikkeld door Dallara en Michelotto. Wanneer het BPR GGT echter ophield te bestaan, en vervangen werd door het FIA Wereldkampioenschap uithoudingsracen, trok Ferrari zijn staart terug. Daardoor zijn er nauwelijks 3 van de racers geproduceerd.

Abu Dhabi

Een gefortuneerde eigenaar van één van de 3 met de hand gebouwde F50 GT’s besliste daar begin dit jaar echter anders over, en liet zijn bolide de vrije loop op de F1-omloop van Yas Marina, Abu Dhabi. Dé kans om mee te genieten van de sensaties van zijn 750 pk sterke atmosferische 4,7-liter V12.

MEER LEZEN

De Ferrari F40 bewijst dat je je helden ontmoeten mag

Officieel: Ferrari 812 GTS

Ferrari’s nieuwste luistert naar de naam SF90 Stradale