Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
EqB96KNK9r8

Je moet geen Batman-fan zijn om de kreet ‘to the Batmobile’ te kennen. De bestrijder van het kwaad en zijn sidekick zoeven er immers al sinds de TV-reeks uit 1966 in rond, toen nog met een door George Barris omgekatte Licoln Futura Concept maar gaandeweg met almaar extremere dienstwagens.

Precies op die historische filmvloot zoomt deze documentaire van Warner Bros. in. Vrij uitzonderlijk trouwens, gezien de film uit 2012 normaliter niet gratis op het internet te scoren valt. Dankzij de door de Corona-crisis geïnduceerde lockdown is dat momenteel wel het geval, dus geniet er (snel) van!

MEER LEZEN

Docu op Zondag: Racing legend Stirling Moss (1929 – 2020)

Docu op Zondag: Van Rossem’s Onyx F1-team

Docu op Zondag: Frank Dernie – The car is the star