Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Tow60efLovg

Net als bij ieder andere constructeur worden lang niet alle ideeën of projecten – al dan niet terecht – werkelijkheid. Wat dat betreft is het bij Alfa Romeo niet anders. Specifieke figuren en/of economische omstandigheden dicteren nu eenmaal de wet. Bepaalde van die modellen toonden nochtans potentieel. Zoals de drie protagonisten van onderstaande video bewijzen.

Dat ze bij Alfa nauwelijks geheimzinnig doen over niet tot stang gekomen modellen en versies is een publiek geheim. Zo kwamen we afgelopen jaar nog oog in oog te staan met het mogelijke productiemodel van de 4C Quadrifoglio Coupé en Spider. En dat terwijl Alfa daar zelf nooit officieel over gecommuniceerd heeft. Over het waarom van de abortus tasten we dus in het donker. Maar boeiend is het wel. Iets wat ook het geval is voor de Giulia Sprint Speciale, de Scarabeo II en de GT Cabriolet.

MEER LEZEN

Eenhoorn: Alfa Romeo T33 Stradale in Bleu Royale

Facelift voor Alfa Romeo Stelvio en Giulia Quadrifoglio

Officieel: Alfa Romeo Giulia GTA & GTAm