Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
PKK9QvjwmEM

Hoe test je de GT-capaciteiten van een V12 Ferrari beter dan op een intercontinentale roadtrip naar de Côte d’Azur?

De 812 Superfast is naar alle waarschijnlijkheid de laatste Ferrari met atmosferische V12 in serieproductie die het zonder de hulp van een elektromotor zal stellen. Einde van een tijdperk dus. En wat een manier om af te sluiten. Want met ruim 800 glorieuze atmosferische peekaa’s uit zijn 6,5-liter V12 is het nu al het nec plus ultra in het land van de snelle kilometervreters. Geen wonder dus dat Harry Metcalfe er als de kippen bij is om de Italiaanse schone naar Zuid-Frankrijk te piloteren.

MEER LEZEN

Rij mee in een Ferrari F50 GT1 op Yas Marina

Officieel: Ferrari Roma (2020)

Pure V12: Ferrari 333 SP