Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
0VvsJcYGWx0

Amerikaanse auto’s hebben niet altijd de beste connotaties. Die vooringenomen gedachte is evenwel niet altijd terecht. Ook niet voor Horacio Pagani die er in Argentinië mee opgroeide.

Augustus brengt ons normaal gezien Monterey Car Week. Het is een van de hoogtepunten op de jaarlijkse octaankalender maar werd dit jaar, net zoals zoveel andere evenementen, noodgedwongen geschrapt vanwege de heersende pandemie. Voor een kleine speler als Pagani komt die beslissing dubbel hard aan. Het maakt immers wat graag gebruik van het beperkt aantal keer dat het met veel van zijn (Amerikaanse) klanten rechtstreeks in contact kan komen. Na het geschrapte Salon van Genève is het dus al de tweede tegenvaller van het jaar. Al inspireerde het stichter Horacio Pagani wel tot maken van volgende video.

MEER LEZEN

Officieel: Pagani Huayra Imola (2020)

Is de Zonda F ClubSport de ultieme Pagani?

Uitgelicht: De toekomst van Pagani