Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
mqI12ATal6M

Een Vlaamse film die ruikt naar benzine? Dat hebben we al in drie jaar niet meer gezien – sinds Le Fidèle – en maakt ons hoogst nieuwsgierig. Maar kunnen toppers als Matteo Simoni en Veerle Baetens echt geloofwaardige octaanprestaties neerzetten?

Allereerst, ‘Rookie’ draait om motorracen en niet om autoracen. Maar dat motorracen op de weg (à la Isle of Man TT), weten ook wij wel te pruimen. Dat er in de trailer ook nog eens een Toyobaru voorkomt die ‘s nachts de sporen wordt gegeven, doet ons al helemaal besluiten om vanaf 16 december naar de filmzaal te trekken. Nu maar hopen dat de grote valkuilen bij dit soort films vermeden worden, zodat de racescènes realistisch overkomen en de verhaallijn niet te sterk in clichés vervalt. We zijn alvast benieuwd…