Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
EvsZIZfouv4

Lang geleden dat we nog eens zo’n indrukwekkend rondje touristenfahrten gezien hebben…

De naam Kuba Giermaziak zegt je vermoedelijk niet zoveel. Maar de Poolse (ex-)coureur beschikt wel degelijk over een fraai palmares met onder andere deelnames aan de ADAC GT Master en de Porsche Supercup. Zowel de ‘Ring als de 911 hebben voor Giermaziak dus weinig geheimen meer. Getuige daarvan enkele indrukwekkende laps op de Nordschleife achter het stuur van ‘s mans persoonlijke 991.2 GT3 RS. Hard én tegelijk verantwoordelijk gaan op de ‘Ring doe je zo!

MEER LEZEN

Video: 488 Pista gaat hard op de ‘Ring

VW ID-R pakt ‘Ringrecord voor EV’s

Video: Met een NASCAR op de Nurburgring