Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
32I0Qso4sDg

De Gymkhana-video’s behoeven geen inleiding meer op DRIVR. Je zou zelfs kunnen zeggen dat de driftvideo’s van Ken Block de laatste jaren wat voorbij hun houdbaarheidsdatum zijn gegleden. Waarom we de nieuwste productie, getiteld Gymkhana 2020, dan toch weer in de kijker zetten? Om verschillende redenen. Eerst en vooral omdat er in 2020 niet veel spectaculairs gebeurd is op autogebied, maar ook omdat Block het stokje heeft doorgegeven aan all-round lunatic Travis Pastrana, die toch een andere insteek aan het gebeuren geeft. Met name de hogesnelheidtrein op (afgesloten) openbare wegen is indrukwekkend, met de hierboven getoond jump als één van de -nu ja- hoogtepunten. Gewoon omdat het kan.

MEER LEZEN:

Subaru trekt het doek van de BRZ en verklapt zo de specs van de Toyota GR86

Video: Subaru WRX STI Type RA – Transfagarasan Time Attack

ShootOut: Ford Focus RS 2.3 (2016) vs. Subaru WRX STI (2016)