Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
YW13zlTFNvI

Het blijft al jaren verdacht stil omtrent een nieuwe GT-R. Doe daar nog de aankondiging bij dat de nakende Nissan 400Z niet naar Europa komt en de dagen van Godzilla lijken wel geteld op het Oude Continent. Reden temeer om nog eens terug te blikken op de originele Hakosuka, die een paar jaar terug langs Jay Leno zijn garage is gepasseerd. En of dat een ‘racecar for the road’ was, net zoals de huidige ondanks zijn leeftijd ook nog is. Met het verschil dat de eerste generatie een zes-in-lijn aan boord had die Pavarotti naar adem deed snakken. Waarvan akte in onderstaande detailvideo:

MEER LEZEN:

Italdesign toont productieversie Nissan GT-R 50

Nissan over zijn Kroonjuwelen: ‘De Z en de GT-R zullen altijd bestaansrecht hebben’

Nissan viert 50 jaar GT-R en Introduceert nieuwe Nismo-variant