Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
oIc6yDJlqRE

57 jaar nadat Paddy Hopkirk de kleine Mini voor eeuwig op de rallykaart zette, wordt er eindelijk een special naar de Noord-Ier vernoemd. DRIVR mocht al eens aan de Paddy Hopkirk Edition snuffelen en ging terloops in gesprek met de rallylegende die onderhand 87 lentes op de teller heeft.

Vrijdagavond, 17u: tijd voor een welverdiende aperitief. Of zullen we daar deze keer eens een Guinness van maken? De DRIVR-video die we jullie vandaag voorschotelen, devieert immers van de onstuimige homologatiespecials en uitbundige supersedans. Nee, vandaag gooien we het over een andere boeg en spreken we met Patrick Barron Hopkirk, de piloot die samen met Henry Liddon het onmogelijke deed in 1964 door de Rally van Monte Carlo met een petieterige Mini te winnen. Paddy is een schoolvoorbeeld van de underdog, die op zijn 87ste nog niks van zijn charmes verloren heeft. Voeten omhoog en genieten maar:

MEER VAN DAT:

Interview: Volvo’s ‘Million Mile Man’ Irv Gordon (1940 – 2018)

DRIVR-Video: Audi UrQuattro 20v Turbo met slechts 12.800 km gereden

Interview: Ted Gushue, Digital Media Consultant (Type7)