Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
_XQHNHTnTpA

Plannen voor een moderne remake van Jamiroquai’s Cosmic Girl zouden ons eerlijk gezegd het ergste doen vrezen. Maar McLaren en diens horlogepartner Richard Mille bewijzen ons het tegendeel met een remake om ‘U’ tegen te zeggen.

Over waarom de video van Cosmic Girl verplicht kijk- en luistervoer is verwijzen we je graag door naar volgende pagina. Maar dat McLaren en Richard Mille stiekem op een moderne remake aan het broeden waren, kwam wel als een verrassing. In de hoofdrol: de originele – en ongelukkig onverprutste – soundtrack van het origineel met als protagonisten niet langer een Lamborghini Diablo SE 30 en Ferrari F355, maar twee Ultimate Series McLarens in de vorm van een Speedtail, P1 en de nieuwe Richard Mille RM 40-01 McLaren Speedtail Automatic Tourbillon. Samen versmolten tot een geweldig ode aan het origineel. Bravo!

MEER LEZEN

Officieel: McLaren Artura (2021)

Roadtripvideo: 5.000 km in een McLaren F1

Rijtest: McLaren 720S Coupé