Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
zpK_qp2KJTo

Magnus Walker associëren we meteen met (oude) Porsches. Nochtans heeft de beste man ook een boon voor leuke wagens die niet uit Zuffenhausen komen, zoals volgende video’s met verve bewijzen.

Het is al bijna 10 jaar geleden dat Magnus Walker furore maakte met de kortfilm ‘Urban Outlaw’. Toegegeven, het ‘R Gruppe’-collectief was al veel langer bezig om oude elfers een ‘racy’ uiterlijk alsook matchende handling te geven, maar Magnus Walker introduceerde het fenomeen wel bij het grotere publiek. Een mens zou het zodoende haast vergeten, maar zijn uitgebreid wagenpark telt bijvoorbeeld ook sportwagens à la E-type en lichtgewicht spul uit Hethel. Of hoe deze man niet alleen zijn carrière én zijn levenswandel maar ook zijn collectie een aardige diversiteit verschafte.

Big Apple Outlaw

Met ‘Big Apple Outlaw’ gaat Magnus nog een stapje verder. Het gaat immers niet om een eigen wagen, maar wel om een geleende Lancia Delta Integrale die in de spotlights wordt gezet. Niet iets wat je elke dag ziet in de VS, laat staan in New York. Voeg er hetzelfde sfeertje aan toe als bij Urban Outlaw en je zit goed om minutenlang te genieten van een van de fraaiste Italiaans vierwielers van de laatste decennia.

The next big thing

Ook in ‘The next big thing’ valt slechts zelden de bolle rug van een 911 spotten. In deze YouTube-reeks gaat Magnus op zoek naar – u raadt het al – future classics. Een Ferrari 308 GT4 of Viper zijn dan misschien geen wereldschokkende ontdekkingen, de Jaguar XJS en Mercedes-Benz W123 break (T-model) kunnen al meer als ‘eye-openers’ gelden. Onze favoriet is niettemin onderstaande E39 M5:

MEER VAN DAT:

Boekentip: Dirt don’t slow you down

Film: Magnus ‘911’ Walker: Urban Outlaw

Trailer: Urban Outlaw