Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
uNlgq65gCGA

Afgelopen weekend beleefden we één van de beste edities die de 24 uur van Le Mans ons in de lange tijd toe wierp. Met maar liefst zeven merken en vijftien auto’s in de topklasse lag de lat bijzonder hoog, maar niemand had het drama kunnen voorspellen dat deze jubileum editie met zich mee zou brengen. Nek-aan-nek gevechten op de scherp van de snede, wisselende weersomstandigheden, spectaculaire crashes, leiderswissels, deze 24 uur had het allemaal. Op de koop toe wist Ferrari een legendarische zege te behalen na de pauze van 50 jaar, en doorbrak hiermee de zegetocht van Toyota. Wie nu al met heimwee terug wil kijken naar afgelopen weekend, of gewoon de race heeft gemist, kan de samenvatting bekijken via onderstaande link.

Foto: Media Ferrari Corporate