Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
8_iaEpdMUq4

De maand juni staat garant voor de éne grote etmaal race na de andere. Op de eerste dag van de maand was er de 24 uur van de Nürburgring, twee weken geleden mochten we genieten van een schitterende 24 uur van Le Mans, en voor het finale weekend van juni trekken we wederom naar de Ardennen. De Fanatac GT Challenge Europe en de Fanatac GT World Challenge voegen zich hier samen voor de grootste uithoudingskoers onder GT3-wagens ter wereld.

Dat vertaalt zich naar maar liefst 65 inschrijvingen bij de teams, en meer dan 200 piloten die zullen strijden voor de topposities in hun klasse. Naast de 24 uur zelf, staat er ook een rijk gevuld support-schema klaar, met de European GT2 en GT4 Challenge, en een Heritage Cup voor historische racewagens. Voor zij die willen gaan kijken: vertrek op tijd, want er wordt een massa volk verwacht. Voor de thuisblijvers hebben we de livestream klaar staan, zodat u geen seconden hoeft te missen van de race. Zaterdag omstreeks 16u30 valt de groene vlag!