DRIVR

FotoSpecial: Testdag Spa 24 uur 2017

2017 markeert het laatste jaar dat de ontwikkelingsstop nog actief is voor de huidige generatie GT3-wagens. Volgend jaar kunnen de kaarten dus wel eens flink geschud worden, ook al zal de Balance Of Performance altijd een oogje in het zeil houden. Vraag maar aan de mannen van Mercedes, die vorig jaar nog met kop en schouders boven de concurrentie uitstaken, maar dit jaar moeten peddelen om boven water te blijven. Na de kwalificatie-farce van vorig jaar heeft Stuttgart nochtans één en ander te settelen in de Ardennen, maar in een race over 24 uur kan er veel gebeuren. Collega Gerd ging alvast de deelnemers checken op de officiële testdag, waarvan akte hieronder. Enjoy!

[Fotografie: Gerd Moors]

Share Button

2 Responses

  1. Dieter Verschaeve says:

    Opnieuw mooi werk, Gerd!

  2. Gerd says:

    Thanks Dieter!

Leave a Reply