DRIVR

Fotospecial: VLN-series Nürburgring

Dat we bij DRIVR grote fans van de GT-racerij zijn, valt wellicht op uit onze selectie fotospecials van de Blancpain-series. Het is dan ook een waar genot om de melodieuze mix van verschillende motoren te ervaren, terwijl de strijd tussen de prachtige bolide’s kan ontaarden in een ware thriller. Dat lijkt misschien een tikkeltje overdreven, maar zij die de 24 uur van de Nürburgring de afgelopen twee jaar hebben gevolgd, weten wel beter. Om te begrijpen what the fuss is all about, gingen we zelf een aantal keer naar de VLN-series kijken, met als hoogtepunt de bekende uithoudingsklassieker. GT3-wagens zien racen over een circuit zo vlak als een biljarttafel is één ding, maar ze over de bumps en dips van de Groene Hell zien vliegen, is puur bucketlist-materiaal. Geniet van de beelden!

[Foto’s: Bert Claes]

Share Button

2 Responses

  1. Stijn says:

    Fraai! Zijn de gekende locaties 🙂

    • Bert Claes says:

      Thx! Ja we hebben heel wat locaties aan gedaan, maar de Ring heeft eindeloos veel foto-opportuniteiten. Wel vervelend dat de pigeon-holes bijna altijd opgeëist worden door fotografen die van geen wijken willen weten. Wat het nut is van elke auto 5x op foto te hebben op éénzelfde locatie, is mij een raadsel. Op dat vlak zijn ze in België toch een stuk minder egoïstisch, en gunnen ze andere mensen ook een kans.

Leave a Reply