Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Het is bijna niet te geloven dat er alweer een jaar gepasseerd is sinds we bij DRIVR voor het eerst de 24 uur van Spa gingen vastleggen. De herinnering is nog heel vers, want 24 uur onafgebroken -met de camera ter hand- het circuit rondwandelen is niet te onderschatten. Zeker niet als de weergoden daar het nodige plezier in lijken te hebben en je af en toe een flinke plensbui in de nek gooien. Of we dat onszelf niet aandoen? Uiteraard, maar net zoals alle andere zotten rond het circuit, hebben we er dat graag voor over. 60 GT3’s zien strijden op één van ‘s werelds mooiste circuits, moet zowat het beste zijn dat de moderne autosport te bieden heeft. Dit jaar kon ik door andere verplichtingen daar (nog) geen vervolg aan breien, maar gelukkig was er collega Gerd die één van de fel begeerde TRACK-hesjes in ontvangst mocht nemen. Enjoy!

[Fotografie: Gerd Moors]