Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
ozjr5lIAHTQ

Toegegeven, ook wij zouden geen seconde twijfelen mocht iemand ons zijn Ford GT voor een dag uitlenen. Maar dat we daar niet noodzakelijk veel zouden aan hebben, bewijst bovenstaande video waarin Matt – TST – Farah precies doet wat ook wij zouden (willen) doen. Alleen, waar heb je bij ons voldoende speelruimte om een GT echt los te laten?

Zelfs in het befaamde Angeles Forest lijkt de GT te snel om goed te zijn. En dan spreken we al over een gedroomde locatie met zonnige temperaturen, glooiend asfalt en een eindeloze hoeveelheid van lange, en dus snelle, bochtencombinaties.

Want eenmaal je voorbij het initiële enthousiasme en de rauwe snelheid van de GT kijkt – zelfs op video – dan valt op hoe weinig schakelmomenten er zijn en hoe zelden de 3,5-liter V6 EcoBoost in de buurt van de toerenbegrenzer komt. En ook het geluid lijkt wat magertjes. Benieuwd of Loic Deman er ook zo over denkt… Fijn weekend!