Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
6g271bn8g_U

Als je écht wil weten of je wagen weer de oude is, dan moet je aan een serieuze rit deelnemen. De Youngtimers Rally bijvoorbeeld, die traditioneel tijdens het Pinksterweekend gereden wordt. Met welke auto wij dat deden? Een Alfa Romeo 155 widebody!

Niet zomaar een 155 natuurlijk, maar mijn 155. De eerste auto die ik tijdens mijn al even maagdelijke werkervaring kocht, om er daarna een paar jaar intensief van te genieten. Tot er iets (duurs) kapot ging en de 155 in de garage belandde – tien jaar lang.

Sinds vorig jaar rijdt de Twin Spark weer rond, wat de ideale gelegenheid bleek om het verrassend lage aantal Alfa’s tijdens de Youngtimers Rally op te krikken. Even voor de duidelijkheid: dat was in 2017, niet tijdens de editie van dit jaar die voor 20 mei op de kalender staat.