Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
e66hP0-y7Ac

Wil je het Sultanaat Oman in West-Azië echt leren kennen, dan moet je er een roadtrip gaan maken. En dat is precies wat ondergetekende op uitnodiging van Volkswagen en AutoWereld* deed: de vaak barre maar tegelijk bloedmooie natuur gedurende drie dagen per Amarok V6 gaan verkennen. Een videoverslag.

Oman is een land van contrasten. Je kan er perfect ‘s ochtends gaan bergbeklimmen, ‘s middag gaan surfen en ‘s avonds door de duinen glijden. Veel leuker is het evenwel om het gebergte en de woestijn per pick-up te verkennen. En als het even kan: met een tot de tanden getunede Amarok V6 die voortaan 258 paarden en zomaar even 580 Nm produceert. Veel kijkplezier!

*De uitgebreide reisreportage van deze trip lees je in AutoWereld 389 die nog tot en met donderdag 28 juni in de rekken ligt, en ondertussen (of daarna) ook als digitaal e-zine beschikbaar is.